آموزشگاه

آموزشگاه

آموزشگاه

آموزشگاه

جلسه سوم انواع ترکیبات عالی

«بر چسبها»
فسفات برابر است با ترکیب آدنین و پنتوز (بازآلی + قند).
جزئیات جلسه سوم انواع ترکیبات عالی پروتئین ها:
1. پروتئین های ساختاری : شامل تار عنکبوت، مو، ناخن، ابریشم، رباط، و زردپی.
2. پروتئین های منقبض شونده : مانند رشته هایی که انقباض عضلات را باعث می شوند.
3. پروتئین های ذخیره ای : مثلاً آلبومین در سفیده تخم مرغ.
4. پروتئین های دفاعی : مانند پادتن ها.
5. پروتئین های انتقال دهنده : مانند هموگلوبین که آهن را حمل می کند و اکسیژن را جابجا می نماید.
6. پروتئین های نشانه ای : شامل برخی هورمون ها که پیام رسان سلول هستند.
7. آنزیم ها : مهم ترین پروتئین ها، سرعت دهنده واکنش های سلولی.
ساختار آمینواسید و پروتئین:
آمینواسیدها با پیوند پپتیدی به هم متصل می شوند. اتصال دو آمینواسید، دی پپتید تشکیل می دهد، و از پیوستن دی پپتیدها به هم، پلی پپتید حاصل می شود. در نهایت، پیچ خوردن یک یا چند پلی پپتید، پروتئین را ایجاد می کند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد